ECHIPAMENTE

SI UTILAJE

Avântul deosebit cunoscut de domeniul constructiilor in România, precum si cererea din partea beneficiarilorde lucrari de calitate din ce in ce mai buna stimuleaza companiile de constructii sa utilizeze echipamente si utilaje din ce in ce mai performante.

Venind in intampinare acestor nevoi, PROTEHNICA va ofera: compresoare de aer, scule pneumatice, utilaje si echipamente pentru constructii, tehnica diamantata, motoare, motogeneratoare, pompe, motopompe centrifugale autoamorsante, echipamente prelucrare beton, grupuri electrogene

AI O INTREBARE?

PERSONAL SPECIALIZAT

GARANTIE PRODUSE

SERVICE PROFESIONIST

LIVRARE RAPIDA

Consultanta

Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti cele mai potrivite echipamente si utilaje pentru nevoile activitatii dumneavoastra. Nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne solicitati informatiile necesare.

Reparatii

Protehnica asigura garantie completa pentru toata gama de produse comercializate.
Interventiile noastre sunt rapide si eficiente, acestea putand avea loc 'in-situ' sau in atelierul nostru specializat.
De asemenea compania noastra ofera posibilitatea incheierii unor contracte pe termen lung avand ca obiect intretinerea periodica si reparatii rapide pentru utilajele dumneavoastra.

Piese de schimb

Asiguram intreg nomeclatorul de piese de schimb pentru utilajele oferite. Acestea pot fi livrate din stoc sau in cateva zile pe baza de comanda. Indiferent de utilajul pe care l-ati achizitionat de la noi, va vom oferi piesele de schimb necesare indiferent daca acesta mai este sau nu in garantie.

Inchiriere echipamente

Oferim spre inchiriere, la cele mai avantajoase preturi, o gama larga de utilaje si echipamente din catalogul nostru de produse. Inchiriem o gama foarte larga de scule si echipamente: scule de mana, scule electrice si pneumatice, compresoare de aer, utilaje si echipamente pentru constructii, tehnica diamantata, motoare termice, motogeneratoare, pompe submersibile, electropompe si motopompe, echipamente prelucrare beton, echipamente de spalare si sablare cu apa, turnuri de iluminat, masini de taiat si fasonat otel, etc.
Cu cine lucram?

O gama mare de branduri celebre sunt in portofoliul nostru de partenri. Lucram cu lideri consacrati din domeniul echipamentelor si utilajelor profesionale pentru constuctii civile si industriale.
Str. Slt. Petre Papadopol, nr.14, CONSTANTA

Tel: 0241-690.575, 0371-311.385, 0371-448.562

Fax: 0241-690.574, 0241-614.527

E-mail: office@protehnica-utilaje.ro
SUPORT TELEFONIC

+ 40 241 690575
+ 40 241 694527

Disponibili de Luni pana Vineri intre orele: 08.00 - 17.00.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.