Despre Protehnica

AI O INTREBARE?

din 1996

Infiintata in anul 1996, PROTEHNICA a devenit in scurt timp un nume binecunoscut pe piata echipamentelor de profil din Romania.  Venind in intampinarea unor solicitari din ce in ce mai diverse, PROTEHNICA si-a diversificat incontinuu gama de produse si si-a intarit echipa de vanzari si service cu profesionisti eficienti si extrem de bine pregatiti. 

Succesul obtinut in aceasta piata foarte concurentiala, este un rezultat al muncii in echipa, a incercarii fiecaruia sa se autodepaseasca, creandu-se astfel, o stransa legatura intre noi si resurse, idei, inovatie, atitudine pozitiva catre tot ceea ce este nou, acest fapt permitandu-ne sa intelegem noile solicitari ale unei piete in evolutie si sa acordam clientilor nostri posibilitatea sa-si rezolve problemele specifice. 

Din punct de vedere al echipamentelor distribuite, compania noastra va pune la dispozitie o gama foarte larga de scule si echipamente: scule de mana, scule electrice si pneumatice, compresoare de aer, utilaje si echipamente pentru constructii, tehnica diamantata, motoare termice, motogeneratoare, pompe submersibile, electropompe si motopompe, echipamente prelucrare beton, echipamente de spalare si sablare cu apa, turnuri de iluminat, masini de taiat si fasonat otel, etc.

Stiind ca timpul dumneavoastra este important, Protehnica este conceput pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra in doar cateva minute, direct in mediul online. Astfel va usuram accesul la baza de echipamente distribuite de compania noastra si va oferim posibilitatea de a comanda echipamentele dorite din confortul propriei locuinte sau al propriului birou. 

prezent

Protehnica este un brand stabil si de incredere in piata din Romania. Solutiile oferite incep de la consultanta si se incheie cu furnizarea produselor, dar si trainingul necesar pentru folosirea acestora. Lucram cu firme de constructii renumite care solicita echipamentele noastre si au incredere in parteneriatul de lunga durata.

Astazi, Protehnica nu este doar un simplu furnizor, dar si un partener cu care clientii nostri se consulta frecvent in luarea deciziilor. Astfel, impreuna putem optimiza atat costurile cat si timpul de executie al anumitor lucrari.

Suntem furnizori principali ai celor mai recunoscute branduri ce activeaza in domeniul constructiilor edilitare si civile, un furnizor datorita caruia s-au realizat adevarate infrastructuri si lucrari deosebite. Va oferim de la produse simple pana la o gama larga de produse de o acuratete tehnica deosebita.
Str. Slt. Petre Papadopol, nr.14, CONSTANTA

Tel: 0241-690.575, 0371-311.385, 0371-448.562

Fax: 0241-690.574, 0241-614.527

E-mail: office@protehnica-utilaje.ro
SUPORT TELEFONIC

+ 40 241 690575
+ 40 241 694527

Disponibili de Luni pana Vineri intre orele: 08.00 - 17.00.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.